Lempeen blogi

Projektipäällikön terveisiä:

9.2.2018
Hiljaiseksi vetää. Uskomattoman ihania kiitoksia on tullut Sastamalan alueen ihmisiltä kuluneen kuukauden aikana ja toinen toistaan parempia kehitysideoita. Välillä olen kostein silmin lukenut ansaittuja kiitoksia paikkakunnalta, hienoa että olette löytäneet kiitoksen arvoisia kokemuksia ja ihmisiä näin paljon! Uskon että niitä tulee vielä lisää ja saamme yhdessä aikaan paljon hyvää. KIITOS.
Laitoin juuri kutsua ensimmäiseen kokoontumiseen missä valitaan seuraava kiitosyllätyksen kohde ja ensimmäinen Lempeen kehityskohde. En edes saa vielä sanoa kaikkea kivaa mitä on tulossa, mutta voin paljastaa projektin kasvaneen vauhdilla sellaisiin suuntiin ettei sitä olisi osannut arvata. Lempee Sastamala on mukana mm.työllistämässä nuoria ja saamme mahdollisuuden vaikuttaa myös kamarin Joulupuu-projektin tarpeellisuuteen vaikuttaviin syihin.
Ensimmäiset tuotteet ovat edenneet myös hyvin. Saamme Sastamalassa, sastamalalaisten tekemiä tuotteita myyntiin paikkakunnalle ja tämä on tärkeä lisä projektiin. Voimme laittaa hyvän kiertämään ja samalla saamme paikkakunnan esille aivan uudella tavalla. Moniko oikeasti on selvillä siitä, että miten monenlaisia osaajia meillä on täällä?
Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos jokaiselle sivuillamme käyneelle, jokaiselle kumppanille ja mukana tekemässä olevalle!
Yhdessä tehdään ihmeitä mitä ei yksin pystyisi tekemään.