Esim Espoon ja Porin kaupungit ovat sponsoreiden avulla alkaneet jakaa esim koirapuistojen ja koirankakkaroskisten yhteydessä koirankakkapusseja.

Voitaisiinko Sastamalan koirankakkaroskikset sijoittaa uudelleen esim rantapuistoihin ja ulkoilureiteille uusiksi ja aloittaa koirankakkapussien jakelu? Koiraharrastajat auttavat sijoituspaikkoja neuvomalla ja esim lemmikkitarvikeliikkeet lähtenevät sponsoriksi. Myös esim Google maps:n avulla voitaisiin laatia kartta paikoista, jolloin tunnettuuden avulla käyttöaste paranee. Toki myös tyhjennyksestä pitää huolehtia nykyistä paremmin!

Edelleen, samat sponsorit plus esim rautakaupat voisivat auttaa koirapuiston saamisessa esim Sylvään rantaan.

Terveisin,
Petri Nalli
Virkkalankatu 4,
38200 SASTAMALA

3 kommenttia

 1. Nimetön

  Ihan loistavaa että tämä on otettu esille! Esim. Lousajassa saattaa joutua kiikutteleen pussia kilometri tolkulla, jos kulkee kävelyteitä.

  Vastaa
 2. Nimetön

  Omalla kävelyreitilläni on hyvin kakkaroskiksia, kiitos, mutta vielä Sipintielle ainakin kaipailisin roskista. Olen itsekseni miettinyt myös miksi esim hirvipuistossa on vierekkäin koirankakkaroskis ja tavallinen roskis.. meneekö eri paikkaan kun tyhjennetään? Onko kakkapussi kiellettyä laittaa normiroskikseen? En tiedä 🙂

  Vastaa
 3. Nimetön

  Pientalon omistaja voi auttaa asiaa merkkaamalla oman roskiksensa koirankakkaroskikseksi. Eli antaa ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet roskikseensa.

  Sastamalan Mustissa ja Mirrissä on jaossa 100kpl ilmaisia koirankakkaroskistarroja, jolla pientalon omistaja voi merkitä roskiksensa koirankakkaroskikseksi.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiasi ei julkaista.