Marke tekee työtään suurella sydämellä erityislasten parissa Sastamalassa. Kultaakin arvokkaampi fysiotetapeutti ja tuki monille perheille. Pari vuotta sitten Marke järjesti kaikki Muistolan koulun erityisluokkien lapset retkelle Turun Superparkiin. Nyt hän olisi ansainnut jonkun yllätyksen kiitokseksi kaikesta työstään.

3 kommenttia

 1. Nimetön

  Kyllä! Marke painaa töitä suurella sydämellä. Ihana vauhtimimmi, ja on aina iloinen. Ei tarvi kuin vilaukselta nähdä niin päivä paranee! Ottaa asiakkaansa huolet sydämelleen ja tukee kaikessa. On onni saada hänen kaltainen ihminen omaan elämään.

  Vastaa
 2. Nimetön

  Kyllä saatiin loistava, mukava, iloinen, ”höpsö” ft pojalle aikoinaan. Ja edelleen yhteistyö jatkuu. Kaikki tykkäämme. Marke järjestää kivoja pienimuotoisia juttuja aika-ajoin lapsille. Kiitoksen ansaitsee hän.

  Vastaa
 3. Nimetön

  Ajatella että hän järjesti kaikki erityislapset Muistolasta tuonne Superparkiin, vaikka eivät olisi edes asiakkaitaan – vaan aidosta välittämisestä heitä kohtaan!!! Arvostan! Ja kohtaamiset hänen kanssaan ovat aina positiivisia.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiasi ei julkaista.