Ole hyvä, tässä voit jättää kiitosta kaikesta kiitoksen ansaitsevasta Sastamalan alueella.

Emme rajoita kiitoksia mitenkään: se voi olla tuote, palvelu, ihminen, yritys, hyvä teko tai muu asia mikä mielestäsi ansaitsee tulla kiitetyksi. Voit myös antaa tukesi ja tykkäyksesi jo olemassa olevalle kiitokselle. Toivomme, että perustelet lyhyesti kiitoksesi ja jätät meille sähköpostiosoitteesi niin saamme sinut tavoitettua tarvittaessa. Myös kiitoksen antajilla on osansa – halutessasi voit jäädä anonyymiksi.

Meillä on oma kiitostiimi Sastamalan alueella, joka käy läpi kiitokset ja kerran kuukaudessa käymme yllättämässä kiitettävän taiteen ja musiikin keinoin. Tammikuun kiitos meni Sastamalan kaupungin edustajille, helmikuussa kiitos meni Ellivuoren laskettelunopettajille ja maaliskuussa matkasimme Kiikoisiin Peltomäen kaupalle. Minne menemme seuraavaksi?

Onko juuri sinun kiitoksesi seuraavan kuukauden yllätys?

  • Tämä ei näy muille

PS: Poistamme asiattomat viestit, joten pyydämme kaikkia kirjoittajia huomioimaan tämän. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä kaikkien kanssa, joten jätä mieluummin oma kiittävä ehdotuksesi sen sijaan että negatiivisuus valtaa mielen. Jokainen meistä on kohdannut hyvää, jätä siis mieluummin oma vinkkisi meille! Kiitos hyvästä asenteesta!