Lempee Sastamala -projekti koostuu monenlaisista tekijöistä. Tuotteet, kiitokset ja tiimit kaipaavat uutta verta joukkoonsa, joten olet tervetullut mukaan hyvän mielen projektiin.

Tuotteet:

Tuotevalikoimaa kasvatetaan paikallisilla tuotteilla ja paikalliset kauppiaat myyvät tuotteita. Jos tiedät hyvän paikallisen tuotteet tai tekijän, jonka tuotteet sopisivat projektiin tai olet kiinnostunut ottamaan tuotteita myyntiin ota yhteyttä otsikolla ”Tuotteet” osoitteeseen info@lempeesastamala.fi.

Lisää tietoa tuotteista löydät Tuotteet-välilehdeltä.

 

Kiitosvideot:

Oletko lahjakas paikallinen muusikko, taiteilija tai tanssija? Osaatko editoida ja kiinnostaako kuvaus? Vai tunnetko jonkun sopivan henkilön? Kiitosvideoissa nostamme kiitoksen lisäksi esille myös monenlaisia paikallisia osaajia kulttuurin ja taiteen puolelta. Haluamme nostaa esille lahjakkuuksia ja antaa mahdollisuuden päästä näyttämään kyntensä. Saat vapauden käyttää videoita myös omaksi hyödyksesi vaikka omassa portfoliossasi.

Laita postia  osoitteeseen info@lempeesastamala.fi ja kerro meille mikä innostaa.

 

Tiimit:

Kiitosyllätykset ja kehityskohteet valitaan tiimin toimesta ja tiimiläiset vaihtuvat vuoden aikana. Jos haluat olla mukana tiimissä, joka valitsee kiitoksista kuukausittaisen yllätettävän niin ole yhteydessä! Mikäli olet kiinnostunut paikkakunnan kehittymisestä, niin kehitystiimi on oikea paikka sinulle. Tiimi on vastuussa kehitysidean valitsemisesta annettujen ehdotusten pohjalta, joten pääset suoraan vaikuttamaan siihen mikä ehdotus kulloinkin toteutetaan.

Ainoa toive tiimiläiselle on, että asut tai vaikutat Sastamalan alueella -ikä, sukupuoli tai asuinalue ei ole tärkeää. Erilaiset ihmiset osaavat löytää juuri sen oikean kohteen kerrallaan Lempeelle. Samalla pidämme huolen, että paikkakunta kehittyy monipuolisesti -eikä suinkaan yksi alue pääosassa.

Laita sähköpostia otsiolla ”Tiimiläinen” osoitteeseen info@lempeesastamala.fi niin olemme yhteydessä sinuun.

 

Yrityksille:

Me Nuorkauppakamarissa teemme projektia vapaaehtoisvoimin ja omalla ajallamme. Yhdistyksemme on voittoa tavoittelematon, joten emme saa palkkaa tekemästämme työstä. Ilman yritysten, ELY-keskuksen ja muiden tahojen tukea Lempee Sastamala -projekti olisi mahdoton toteuttaa. Voitte omalta osaltanne olla mukana projektissa teille sopivalla tavalla. Erilaisia vaihtoehtoja on useita. Esimerkiksi tuotteita pystytään muokkaamaan mm. yrityksille personoiduiksi jolloin antamanne yrityslahjat kuljettavat mukanaan tavallista isompaa viestiä myös paikkakuntanne tukemisesta.

Voitte myös tukea projektia suoraan tai solmia kumppanuuden projektiin liittyen.

Lisää tietoa kamaritoiminnasta löydätte täältä.

Voitte olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@lempeesastamala.fi tai suoraan Vammalan Nuorkauppakamarin vuoden 2018 puheenjohtajaan Liisa Vasankoon puh. 041 490 9819.

Jätä kommentti

Sähköpostiasi ei julkaista.